Aanstaande zondag in de ICL: Final Four return game vs. Lokomotief

By
Updated: april 25, 2017

De return wedstrijd van de Halve Finale van de Final Four in de Promotiedivisie wordt aanstaande zondag in Landsmeer gespeeld. Om 16:00 uur spelen Landslake Lions en Lokomotief Rijswijk wederom tegen elkaar, voor een plaats in de Finale! Afgelopen weekend wist Lokomotiefin eigen huis te winnen met 84-73. Landslake zal dus zondag met minimaal 12 punten verschil moeten winnen om door te gaan.

Lokomotief speelde dit seizoen voor het eerst in de Promotiedivisie en deed dat boven verwachting goed, met als resultaat een derde plaats in de competitie. Landslake Lions heren 1 eindigde op de tweede plaats, maar verloor wel beide competitiewedstrijden van Lokomotief.

De selectie van Lokomotief bestaat uit: Jeroen Overdevest, Boyd van der Vuurst de Vries, Lars Jansen, Lennart Overdevest, Laurens Yperlaan, Luke Essenstam, Ian van Loon, Steve Bontje, Giel Deelen Kevin Joukes, Branko Olij en Ivo de Vreede. Het Rijswijkse team wordt gecoached door Pieter Mourik en Ronald van Ooijen.

Landslake Lions zal er natuurlijk alles aan doen om de Finale van de Final Four te bereiken en via onze social media proberen we u op de hoogte te houden van de verrichtingen in de uitwedstrijd.

De toegansprijs voor deze wedstrijd is 5 Euro p.p. Het sportcafe is geopend en u bent van harte welkom! Komt allen onze Lions aanmoedigen!

Tot zondag!