Sponsor worden?

By
Updated: juni 6, 2013

Landslake Lions werkt met een sponsormodel waarin we voor alles de continuïteit willen verzekeren. Dat betekent dat we ruimte bieden aan en aandacht hebben voor grote én kleine sponsoren. De hoofdsponsor krijgt de meeste aandacht en exposure, maar ook de sub-sponsoren komen aan hun trekken en krijgen waar voor hun geld. Veel subsponsoren betekent een grote en levendige business-club, terwijl de continuïteit gewaarborgd is.

OMVANG VAN DE SPONSORING
Omdat sponsoring maatwerk is, bestaat er geen tarievenlijst. Ter indicatie kan gesteld worden dat het vrouwenteam van de Lions draait op een jaarlijks budget van ongeveer 100.000 euro. Dit bedrag wordt bijeengebracht door circa 50 grotere en kleinere sponsoren. Voor de mannen denken wij ongeveer het dubbele nodig te hebben om serieus mee te kunnen doen in de eredivisie.

HOOFDSPONSOR
De hoofdsponsor is de grootste sponsor, zal de grootste bijdrage leveren en dus de meeste tegenprestaties krijgen. De hoofdsponsor krijgt in principe alle tegenprestaties die de club kan leveren. De club draagt de naam van de hoofdsponsor.

SUBSPONSOR
Een subsponsor kan – afhankelijk van de hoogte van zijn bijdrage – ook veel tegenprestaties krijgen, zoals bijvoorbeeld vermelding op de wedstrijdkleding van de spelers.