Sponsoring

Basketball is wereldwijd een belangrijke sport. Door miljoenen beoefend en in veel landen na voetbal de meest bekeken teamsport. De bakermat ligt in de Verenigde Staten, alwaar het basketball met baseball en American football hét sportieve trio vormt waarvoor de Amerikanen warm lopen.

De uitstraling van basketball is uitgesproken urban: jong, dynamisch, internationaal, multi-etnisch en modebepalend.

In Nederland is basketball nog geen grote sport, maar in potentie kan het dat worden. In Landsmeer werken we daar hard aan. We gaan naar de basisscholen om de sport te promoten en de basis te verbreden. We ontvangen belangstellende kinderen bij de club warm, met bekwame en enthousiaste coaches. Talenten leiden we goed op, in samenwerking met topsporttalentscholen, waardoor ze per week meer dan twintig uur kunnen trainen.
We hebben ook al een groep enthousiaste business-partners. Bij de vrouwen staan we daardoor aan de top.

En nu wordt het tijd voor een mannen eredivisie team.

Onze organisatie is er klaar voor. Landsmeer is een dorp aan de rand van Amsterdam. Dat geeft een voorsprong. We zitten dicht genoeg bij de stad om daarvan deel uit te maken en hebben tegelijkertijd de bijzondere gemeenschapszin die bij een dorp hoort. We kunnen relatief gemakkelijk bekwame mensen bijeen brengen die iets kunnen en willen betekenen voor een club en een ideaal.

Als Landsmeerse club hebben we een visie, hebben we de kennis, hebben we de mensen en hebben we het enthousiasme. Wat we nu nog nodig hebben zijn meer business-partners die samen met ons deze kans willen pakken.

Alle informatie om Lions Men’s Basketball te sponsoren kunt u lezen op http://topsportbasketballlandsmeer.nl