Woensdag 11 Januari 2017: Bekerduel tegen ZZ Leiden!

By
Updated: december 27, 2016

Op woensdag 11 Januari 2017 om 20:00 uur speelt de Heren 1 van Landslake Lions in de ICL het achtste finale duel in de NBB Beker tegen het eredivisie team van ZZ Leiden! Er komen al vele verzoeken binnen voor tickets voor deze game. Welnu, per vandaag, 27 december, kan men ze bestellen!

Kaarten voor deze wedstrijd kunt u bestellen door een mailtje te sturen naar Dennis op mailadres: sporthallandsmeer@gmail.com.

Op 30 december en elke middag/avond vanaf 2 januari zijn de kaarten af te halen in het Indoor Centrum Landsmeer. Op de dag van 11 januari kunnen kaartjes niet meer besteld/gereserveerd worden voor op de dag zelf . Bestel het tijdig en voorkom de teleurstelling.

Voor volwassenen kost een kaartje vijf euro en voor kinderen tot 14 jaar is de toegangsprijs twee euro, maar dan alleen in de voorverkoop. Op de speeldag zelf is ieder kaartje vijf euro!

We gaan er een fantastisch basketball festijn van maken dat u absoluut niet mag missen, dus bestel snel uw tickets! Vol is vol en dat gaat sneller dan u denkt!

poster_loonlions_11-01-2017_4_lowres